Skip to content

Ćevapčići

 

Ćevapčići

 

   5 fő       több, mint 60 perc
Hozzávalók:

  • 70 dkg darált marhahús
  • 30 dkg darált sertéshús
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • 1 kk. őrölt fekete bors
  • 1 ek. só

Elkészítés:

Egy edénybe belereszeljük a vöröshagymát és összekeverjük a húsokkal, a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával. Letakarjuk, és hűtőszekrényben 1 éjszakán át pihentetjük. Vizes kézzel hengereket formálunk belőle és egy serpenyőben kevés olajon megsütjük. Puha kenyérrel, hagymával, ajvárral vagy BBQ szósszal tálaljuk. Nyáron remek étel egy kerti grillezésnél.


ital2


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 4 =