Skip to content

Carnita Tacos

 

Carnita Tacos

 

   4 fő        kb. 60 perc
Hozzávalók:

  • 1 kg sertés lapocka
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 db avokádó
  • 2 db pirospaprika
  • 8 db tortilla
  • salsa szósz
  • 1 tk. őrölt koriander
  • 1 ek. morzsolt oregánó
  • 1 ek. őrölt fekete bors
  • 1 ek. só

Elkészítés:

A sertéshúst felkockázzuk sózzuk, borsozzuk és dörzsöljük be oregánóval. Egy edénybe tesszük és a hagymaszeleteket dobjuk rá, majd kis lángon főzzük, amíg a hús teljesen átpuhul és szétesik. A főtt a húst tegyük át egy vágódeszkára és szedjük szét szálkás csíkokra. Az avokádót, piros paprikát felaprítjuk, a korianderrel összekeverjük és kevés olajon megdinszteljük. A tortillákat sütőben pirítsuk meg enyhén. Kanalazzuk rá a zöldségeket és tegyünk mindegyikbe húst. Végül öntsük le a salsa szósszal.

 


ital2


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × négy =